Špagety v červené rajčatové omáčce datterini, extra panenský olivový olej Sorrento PDO a bazalka. (Možnost přidat půlku, nebo celou burratu) 100/150 Kč
Spaghetti alla Carbonara se žloutkem, vepřovými líčky Guanciale, černým pepřem a sýrem Pecorino.
V troubě pečené bramborové gnocchi na sorrentský způsob, v rajčatové omáčce Corbarino, uzený sýr Provola, parmazán, bazalka.
Linguine ve žluté rajčatové omáčce datterini, ančovičky, černé olivy a aromatická strouhanka.
Paccheri s lilkem, čerstvým tuňákem, omáčkou ze žlutých a červených rajčat datterini a piniovými oříšky.
Ravioly ve stylu Caprese plněné sýry ricotta a caciotta, s rajčatovou omáčkou piennolo a domácím bazalkovým pestem.
Paccheri alla Carbonara se žloutkem, vepřovými líčky Guanciale, černým pepřem, slaným římským sýrem Pecorino Black label a lehce sladkým toskánským sýrem Pecorino.
Vaječné těstoviny Tagliatelle s tradiční boloňskou omáčkou z mletého hovězího masa, vyzrálým parmazánem a bazalkou.
Bramborové gnocchi ve žluté rajčatové omáčce datterini, pikantní nduja a buvolí sýr caciotta
Linguine v tradiční amalfi omáčce s citronovou šťávou, citronovou kůrou, kapkami ančovičkového dresinku, ančovičkami, mascarpone a taralli.
Paccheri v omáčce z buvolího mléka se směsí hub , neapolskou klobásou a hoblinkami sýra pecorino.
Paccheri s čerstvým tuňákem, smaženým lilkem, cherry rajčaty, piniovými oříšky, rozinkami a sušenými rajčaty.
Ravioli plněné sýry ricotta a caciotta s Piennolo del Vesuvio datterini rajčaty a bazalkovým pestem.