
Mulino Caputo
Caputo je rodinný mlýn, který zahájil svůj provoz v roce 1924. Již po tři generace je Caputo synonymem pro neapolskou mouku, která je základem pro pečení s dlouhým kvašením.
Caputo garantuje tu nejvyšší kvalitu svých produktů. Mouka je vyrobena ze směsi té nejlepší pšenice dostupné na světovém trhu, která je zpracována jemným mletím. Díky tomu si zachovává svůj přírodní škrob a bílkoviny.
Mouka Caputo je tajemstvím neapolských pizzerií.

Agriconserve Rega
Společnost Rega, kterou v roce 1965 založil Luigi Rega, zahájila svou činnost produkcí a zpracováním rajčat. Nachází se na venkově v oblasti Nocerino-Sarnese, jedné z nejvhodnějších oblastí pro pěstování rajčat. Během několika let se z malé zemědělské firmy stala jednou z největších a nejdůležitějších společností v odvětví zpracovávání „červeného zlata“.
Rega spolupracuje s mnoha dalšími farmami a zemědělskými usedlostmi, které najdete nejen v blízkém okolí, ale i v dalších italských regionech, jako je Puglia nebo Toskánsko. I zde dosahují pěstováná rajčata prémiové kvality.
V Rossopomodoro používáme rajčata z odrůdy Strianese, charakteristické pevnou dužinou a i po sklizni dlouho vonící právě tak, jako by byla čerstvě utržená.
Kvalita produktů Rega je celosvětově uznávána jako jedna z nejlepších, a to díky neustálým investicím do nejmodernějších strojů, odborně vyškolenému personálu a přísným kontrolním postupům.
