O nás

V Rossopomodoro spojujeme lásku k tradiční italské kuchyní s moderní formou vaření. Milujeme klasické postupy a dobré suroviny, které servírujeme v nadčasové podobě oblíbených receptů. Perfektní pizza, krémové těstoviny, gnocchi, saláty… to všechno vám rádi připravíme v restauraci, která má atmosféru.

Rossopomodoro už 20 let přináší lidem lahodnou chuť Itálie napříč kontinenty. Úplně první restaurace vznikla v roce 1998 v Neapoli, brzy se však otevřely další po celé Itálii. Dnes si můžete vychutnat pravou neapolskou pizzu či spaghetti taky v Římě, Benátkách, Florencii, Palermu a mnoha dalších, nejen italských městech.

Dobrá italská kuchyně se zakládá hlavně na prvotřídních surovinách, které se díky té správné kombinaci perfektně doplňují. Proto tak skvěle chutnají i “obyčejné” aglio olio – musí se ale udělat poctivě. Tím se řídíme i v naší restauraci Rossopomodoro. Dobře víme, co se v Itálii na talíři očekává, a přesně tak vám naservírujeme jídlo u nás. Navíc mají všechny naše restaurace pravou Italskou atmosféru – spojují ruch italského náměstí s pohodovou náladou a velkorysým otevřeným prostorem. V našem týmu také najdete i italské kuchaře či obsluhu.

Přijďte se k nám podívat, dát si chutné těstoviny nebo pizzu a užít si příjemný čas jako ve slunné Itálii. Těšíme se na vás v pražském Palladiu.