Mulino Caputo
Caputo je rodinný mlýn, který zahájil svůj provoz v roce 1924. Již po tři generace je Caputo synonymem pro neapolskou mouku, která je základem pro pečení s dlouhým kvašením.
Caputo garantuje tu nejvyšší kvalitu svých produktů. Mouka je vyrobena ze směsi té nejlepší pšenice dostupné na světovém trhu, která je zpracována jemným mletím. Díky tomu si zachovává svůj přírodní škrob a bílkoviny.
Mouka Caputo je tajemstvím neapolských pizzerií.
Agriconserve Rega
Společnost Rega, kterou v roce 1965 založil Luigi Rega, zahájila svou činnost produkcí a zpracováním rajčat. Nachází se na venkově v oblasti Nocerino-Sarnese, jedné z nejvhodnějších oblastí pro pěstování rajčat. Během několika let se z malé zemědělské firmy stala jednou z největších a nejdůležitějších společností v odvětví zpracovávání „červeného zlata“.
Rega spolupracuje s mnoha dalšími farmami a zemědělskými usedlostmi, které najdete nejen v blízkém okolí, ale i v dalších italských regionech, jako je Puglia nebo Toskánsko. I zde dosahují pěstováná rajčata prémiové kvality.
V Rossopomodoro používáme rajčata z odrůdy Strianese, charakteristické pevnou dužinou a i po sklizni dlouho vonící právě tak, jako by byla čerstvě utržená.
Kvalita produktů Rega je celosvětově uznávána jako jedna z nejlepších, a to díky neustálým investicím do nejmodernějších strojů, odborně vyškolenému personálu a přísným kontrolním postupům.
Caffé Vergnano
Zrnková káva prémiové kvality.
Společnost Caffè Vergnano s dlouholetou a prestižní historií, byla založena v roce 1882. Podnikatelskou činnost, v níž pokračují současní majitelé firmy zahájil dědeček Domenico Vergnano.
Skutečné poslání rodiny Vergnano na sebe nenechalo dlouho čekat. Malý podnik ovládl za pár let všechna tajemství pražení a prodeje kávy. Aktivita skvěle rostla a došlo k otevření prvních tří italských skladů v Turíně, Albě a Chieri. Nicméně skutečný skok vpřed se uskutečnil ve třicátých letech minulého století a byl výsledkem odvážné volby, totiž nákupu plantáže kávovníku v Keni.
Špičková kvalita směsí Vergnano je výsledkem mimořádného procesu, od výběru surovin až po samotnou výrobu. Pražení představuje v procesu zpracování kávy ten nejchoulostivější okamžik, protože právě na přesném stupni pražení závisí koncentrace chuti a chuť zrn. A právě v této fázi Caffé Vergnano dodnes zpracovává kávu tradičním způsobem. Odrůdy kávy se praží odděleně, podle původu, čímž se zajistí správný stupeň tepelného zpracování. Caffè Vergnano používá metodu “pomalého pražení“ s cykly, které trvají od 18 do 22 minut. Při každém novém cyklu se pražení každé dávky osobně kontroluje, aby se zajistilo, že produkt bude mít dokonalou kvalitu, která se v průběhu času nezmění.